NAJEM PLOVIL

Nudimo najem gumenjakov, plovil ter opreme, ki jih lahko dostavimo na vašo želeno lokacijo. Pri nas vam ponujamo različne velikosti gumenjakov in plovil, ki ustrezajo vašim potrebam.

Za najem gumenjakov in plovil ter opreme z možnostjo dostave na želeno lokacijo se obrnite na nas. Doživite nepozabno izkušnjo na vodi, ki vam bo ostala v spominu še dolgo časa.

Damor 800

Damor 800 – fjaka: Vrhunsko polizpodrivno plovilo z izjemnimi plovnimi lastnostmi. Opremljen z udobjem in varnostjo za nepozabne plovbe ob obali.

NAJEMI ČOLN

Advance G 500

Gumenjak Advance G 500: Sodoben dizajn, močan motor in kompaktna velikost. Dolžine 5,65 metra in opremljen z 100 konjskim motorjem, zagotavlja užitek in udobje na vodi. Idealna izbira za avanturiste na morju.

NAJEMI ČOLN

Advance Rib 500

Gumenjak Advance Rib 500: Popolna kombinacija moči in okretnosti na vodi. Z dolžino 5 metrov in širino 2,2 metra, ter zanesljivim Hondinim motorjem s 60 konjskimi močmi, je vaša pot na morje polna udobja in adrenalina. Idealna izbira za vse ljubitelje aktivnega življenja na vodi.

NAJEMI ČOLN

MV Marine 620 Comfort

Gumenjak višjega cenovnega razreda italjanskega proizvajalca z vrhunskimi plovnimi lastnostmi, ogromno ležalnega ter odlagalnega prostora.

NAJEMI ČOLN

Zodiac Cadet 250 Aero

Gumenjak francoskega proizvajalca z napihljivim kompaktnim dnom (brez desk) predstavlja inovativno rešitev za ljubitelje vodnih športov. Ta sodobna zasnova omogoča lahkotno manevriranje in enostavno vzdrževanje, obenem pa zagotavlja stabilnost na vodi.

NAJEMI ČOLN

POŠLJI POVPRAŠEVANJE ZA NAJEM PLOVILA

Hvala za vaše povpraševanje. Sporočilo je bilo poslano.
Pri poskusu pošiljanja vašega sporočila je prišlo do napake. Prosim poskusite kasneje.